Deprecated: Required parameter $form_state follows optional parameter $input in /customers/0/e/d/blauwputinconcert.be/httpd.www/modules/file/file.field.inc on line 596 Deprecated: Required parameter $form_state follows optional parameter $input in /customers/0/e/d/blauwputinconcert.be/httpd.www/sites/all/modules/contrib/multiupload_filefield_widget/multiupload_filefield_widget.field.inc on line 134 Buurman | BLIC - Blauwput in concert

Buurman

09/04/2016Het was weer een fantastisch en uniek concert op Zaterdag 9 april 2016 om 20u
Wat een sympathieke kanjers, wat een sfeer .. geniet mee !!!!BUURMAN > werd in 2008 tweede in het muziekprogramma "Zo is Er maar Een". Dat was meteen de start van een mooie carriëre.
Na hun debuutplaat "Rocky Komt Altijd Terug" (2008) en opvolger "Mount Everest" (2010) vond de rockgroep met Limburgse roots het tijd om op de proppen te komen met nieuw materiaal.
"De kus in ruil voor een koninkrijk"(2014) was het resultaat. Een album gebaseerd op enkele snuisterijen van de grootvader van frontman Geert Verdickt.
Verdickt brengt voor deze show Stijn Gevaert en Koen Renders mee, dé twee beste one-man-bands van het land. Zij spelen toetsen, drums, soundscapes, bas, orgel, gitaar, loops, ukelele, mondharmonica en ze zingen zelfs mee. En dat allemaal tegelijkertijd.
Momenteel toert Buurman dus in trio door de Vlaamse schouwburgen, en nu dus ook bij ons, met "In naam van de vader, de zoon en de kleinzoon". Een beklijvende avond !!!!!