Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/0/e/d/blauwputinconcert.be/httpd.www/misc/typo3/phar-stream-wrapper/src/PharStreamWrapper.php on line 479 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/0/e/d/blauwputinconcert.be/httpd.www/sites/all/modules/contrib/elysia_cron/elysia_cron.module on line 961 Buurman | BLIC - Blauwput in concert

Buurman

×

Error message

  • Warning: ini_set(): Headers already sent. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_settings_initialize() (line 819 of /customers/0/e/d/blauwputinconcert.be/httpd.www/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: session_name(): Cannot change session name when headers already sent in drupal_settings_initialize() (line 831 of /customers/0/e/d/blauwputinconcert.be/httpd.www/includes/bootstrap.inc).
09/04/2016Het was weer een fantastisch en uniek concert op Zaterdag 9 april 2016 om 20u
Wat een sympathieke kanjers, wat een sfeer .. geniet mee !!!!BUURMAN > werd in 2008 tweede in het muziekprogramma "Zo is Er maar Een". Dat was meteen de start van een mooie carriëre.
Na hun debuutplaat "Rocky Komt Altijd Terug" (2008) en opvolger "Mount Everest" (2010) vond de rockgroep met Limburgse roots het tijd om op de proppen te komen met nieuw materiaal.
"De kus in ruil voor een koninkrijk"(2014) was het resultaat. Een album gebaseerd op enkele snuisterijen van de grootvader van frontman Geert Verdickt.
Verdickt brengt voor deze show Stijn Gevaert en Koen Renders mee, dé twee beste one-man-bands van het land. Zij spelen toetsen, drums, soundscapes, bas, orgel, gitaar, loops, ukelele, mondharmonica en ze zingen zelfs mee. En dat allemaal tegelijkertijd.
Momenteel toert Buurman dus in trio door de Vlaamse schouwburgen, en nu dus ook bij ons, met "In naam van de vader, de zoon en de kleinzoon". Een beklijvende avond !!!!!