Deprecated: Required parameter $form_state follows optional parameter $input in /customers/0/e/d/blauwputinconcert.be/httpd.www/modules/file/file.field.inc on line 596 Deprecated: Required parameter $form_state follows optional parameter $input in /customers/0/e/d/blauwputinconcert.be/httpd.www/sites/all/modules/contrib/multiupload_filefield_widget/multiupload_filefield_widget.field.inc on line 134 CHiQUE DiNGUES - LIEN VAN DE KELDER, JAN DE SMET EN WOUTER BERLAEN | BLIC - Blauwput in concert

CHiQUE DiNGUES - LIEN VAN DE KELDER, JAN DE SMET EN WOUTER BERLAEN

18/03/2023

“Smartlappen en Levensliederen” , “Salut La Copine” en “Smartschade” : Lien Van de Kelder, Jan de Smet en Wouter Berlaen speelden (al dan niet met de hulp van bevriende muzikanten)

de afgelopen jaren drie avondvullende programma’s met een eclectische keuze uit een zorgvuldig uitgekozen repertorium in onze beide landstalen.

Dit zeer wendbare trio , met een gevarieerd en niet alledaags instrumentarium , leidt U door de hoogtes ( èn jawel, ook de laagtes ) van een merkwaardig samengesteld liedjesprogramma.

De titel “CHiQUE DiNGUES” was een publieksreactie na één van de voorbije voorstellingen… Wie zijn wij om dat tegen te spreken ? xx

Met:
Lien Van de Kelder, zang
Jan De Smet & Wouter Berlaen, zang & een rits instrumenten

.